Замовитидзвінок
Ваше ім'я:*
Введіть телефон:*
Дізнатись цін у
Ваше ім'я:*
Введіть телефон:*

Гарантія добудови: «Інтергал-Буд» бере на себе воєнні ризики

12 квітень 2024 15:54
Гарантія добудови: «Інтергал-Буд» бере на себе воєнні ризики

Компанія «Інтергал-Буд» вносить зміни у всі договори купівлі-продажу нерухомості, додавши пункт про усунення коштом забудовника наслідків можливих ушкоджень, що спричинені діями країни-агресора.

Таким чином компанія до кінця квітня офіційно зафіксує свої зобов'язання перед покупцями первинної нерухомості щодо усунення можливих пошкоджень на етапі будівництва. Ремонт та відновлення буде здійснюватись за фінансування «Інтергал-Буд», без вимоги додаткових доплат з боку інвесторів.

«Ми розуміємо побоювання своїх клієнтів. Адже наразі є механізми відшкодування за пошкоджену чи втрачену нерухомість, що вже у власності. Однак відновлення первинки — це добра воля компанії-девелопера. Відтак, гарантії для інвесторів нема. Ми ж своїм рішенням хочемо заспокоїти майбутніх власників та запевнити, що якщо буде якесь влучання — забудовник власним коштом відновить об'єкт», — зауважила комерційна директорка «Інтергал-Буд» Анна Лаєвська.

Компанія «Інтергал-Буд» вже має досвід усунення наслідків обстрілів на своїх будівельних майданчиках. Ще на початку повномасштабного вторгнення було влучання уламків ворожих снарядів на території проєкту «Теремки». Будинок, що постраждав, був на фінальній стадії готовності. А на початку цього року зазнав ушкоджень ще один будмайданчик, де девелопер зводить ЖК City Hub.

«В комплексі «Теремки» ми витратили 19 млн грн, аби відновити віконні конструкції та фасади будівлі. В City Hub кошторис ремонтних робіт склав 3 млн грн. Все це кошти компанії, які ми витратили, аби якнайшвидше виправити завдану шкоду. Зараз обидва будинки вже отримали сертифікат готовності, один з них, в ЖК «Теремки», — заселений щасливими власниками. Певно, дехто з них і не знав про пошкодження», — додала Анна Лаєвська.

Зміни в договорах забудовника діятимуть по всій території України та будуть розповсюджуватись на усі житлові проєкти компанії, що зараз будуються, незалежно від дати початку будівельних робіт.