Замовитидзвінок
Ваше ім'я:*
Введіть телефон:*
Дізнатись цін у
Ваше ім'я:*
Введіть телефон:*

Стартував продаж квартир 2-го будинку житлового комплексу CITY HUB

03 серпень 2021 10:29
Стартував продаж квартир 2-го будинку житлового комплексу CITY HUB

Шановні покупці, раді повідомити про старт продажів квартир у другому будинку житлового комплексу CITY HUB! Складатиметься будинок з двох секцій висотою у 20 поверхів. Тут покупцям пропонують 216 квартир зі зручними плануваннями та можливістю придбати дворівневі пентхауси. На перших поверхах будинків розмістяться комерційні приміщення для бізнесу, а у стилобатній частині паркінг.

Поспішіть придбати квартиру за найнижчою ціною, адже купувати нерухомість на старті продажів — завжди вигідно! Ба більше, для перших покупців діє додаткова знижка у розмірі 3%. Пропозиція обмежена, тож не проґавте шанс стати щасливим власником квартири бізнес-класу за найкращою ціною!

ЖК CITY HUB бізнес-класу від забудовника «Інтергал-Буд» — житловий комплекс у центрі міста з розвиненою інфраструктурою. Тут поряд все: ділові бізнес-центри, паркові зони, розважальні об’єкти, залізничний вокзал тощо. Це ідеальне місце для життя активних, енергійних та амбітних людей.

З питань придбання квартир у ЖК CITY HUB просимо звертатися до відділу продажів за адресою: м. Київ, вул. Кудряшова, 8-10, тел. (044) 232-94-59