Замовитидзвінок
Ваше ім'я:*
Введіть телефон:*
Дізнатись цін у
Ваше ім'я:*
Введіть телефон:*

Старт продажів! CITY HUB – комплекс бізнес-класу в центрі міста

06 лютий 2020 16:54
Старт продажів! CITY HUB – комплекс бізнес-класу в центрі міста

5 фактів про CITY HUB

1. У центрі подій

Комплекс бізнес-класу знаходиться у Солом’янському районі (вул. Кудряшова,8-10) – історичному та діловому центрі столиці. А, отже, його мешканці завжди знаходяться в безпосередній близькості до найважливіших локацій і головних подій Києва. Поруч розташовані найкращі розважальні та освітні заклади. Недалеко й до зелених парків і скверів для прогулянок та медитацій.

Космополітам і людям, які часто їздять у відрядження, важливим буде факт близькості до Південного вокзалу (4 хв.) та аеропорту «Київ» (10 хв.)

2. Цікава сучасна архітектура

Особливість комплексу – архітектурний мінімалізм і легкість. CITY HUB складається з двох будинків по 19 і 20 поверхів, які об’єднані стилобатом. Білі лінії будівель легкі, прості та вільні. Панорамні енергоефективні вікна дарують максимум природного світла і тепла. Тут легко дихається і так само легко живеться.

3. Власна інфраструктура

CITY HUB об’єднав у собі все необхідне для амбітної ділової людини. Навколо неї вирує велике місто, а всередині – панує гармонія. Це новий формат житлових комплексів, який повністю відповідає потребам динамічного міського жителя, що прагне відновлення і відпочинку. Тут висадять зелені зони, обладнають дитячі та спортивні майданчики, скеледром, універсальне спортивне поле, столи для настільного тенісу і т.п. На перших поверхах працюватимуть магазини, кав’ярні, салони краси та фітнес-клуб.

4. Власний великий сучасний закритий паркінг на 330 машиномісць з підзарядками для електроавтомобілів.

5. Екологічність і комфорт

Забудовник використовує тільки безпечні будівельні матеріали, які не містять шкідливих речовин. Все найвищої якості і сертифіковане за європейськими еко-стандартами. Шумоізоляція, комфортна тиша та спокій, продумані до деталей. Окрему увагу приділено світлу. Завдяки великим шумо- і теплоізоляційним вікнам світло буде потрапляти в кожен куточок оселі, даруючи господарям затишок і комфорт.

CITY HUB – яскраве відображення Києва – зеленого та затишного і водночас наповненого та динамічного.

1 лютого стартують продажі у першому будинку комплексу. Всього у комплексі запланована 471 квартира. Вартість стартує від 25 500 грн.